Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Бургас

Ние от счетоводна къща Крестън БулМар Бургас ценим бизнеса на нашите клиенти, затова се стремим да му осигуряваме постоянно качествено счетоводно обслужване. На клиентите си предоставяме:

  • Бързи и ценово обосновани услуги;
  • Прозрачност и гъвкавост;
  • Прецизни бизнес съвети и иновации;
  • Представляване пред всички държавни институции - НАП, НОИ, ИТ, КЗП и АМ;
  • Конкурентни цени;
  • Индивидуален подход към всеки клиент и изготвяне на система от политики (счетоводна, данъчна и др.) за оптимизиране на финансите и данъците, съобразно спецификата на извършваната дейност.

Контактни данни

счетоводна къща Бургас
  • за контакт:Ралица Данина
  • телефон:(056) 807 264
  • адрес:Бургас, к-с Славейков, бул. Янко Комитов 16А
 

Бургас - бит и култура

Летен следобед в центъра на Бургас

Бургас е един от двата големи града на родното ни черноморие, известен с дългогодишна история, култура и население. Много от най-добрите ни музиканти, артисти, политици и обществени личности са именно бургазлии.

От икономическа гледана точка град Бургас е особено важен. Заедно със столицата София, той е сред основата на евро транспортната мрежа TEN-T на европейски съюз.

Нефтопреработвателната и хранително-вкусовата промишленост са на ниво и много от гражданите се трудят именно в тези сфери.

Бургазлии се трудят и в съществуващите счетоводни къщи, търговски обекти, общински управления и въобще навсякъде където трябват свежи и подготвени кадри.

Граджданите на Бургас могат да разчитат на добре развити социални услуги като адвокатска помощ, счетоводни кантори, лечебни заведения и прочие.

Туризмът е основен фактор в икономиката на града. През Бургас минават всички любители на южното черноморие в страната. Много ресторанти, дискотеки и барове отвориха врати за да осигурят на гостите удобства и приятно изкарване. Бургазлии от своя страна са миролюбиви хора отворени към света и всеки, който посещава градът им. Хубавото е, че с новите инвестиции в тази част на черноморието се отварят и още работни места, които поемат повече хора.

Безспорно Бургас е един от градовете, които носят силен романтичен заряд. От години културате е приоритет на бургазлии и те се славят с много успехи в музиката, киното и изкуствата като цяло.

Още информация за състоянието на икономиката и счетоводството в Бургас може да намерите тук.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори