Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Варна

Контактна информация

счетоводна къща Варна
  • за контакт:Мариела Спиридонова - управляващ съдружник
  • телефон:0888 837 766
  • адрес:бул. Сливница № 187Б, ет. 5, ап. 25
 

Обща информация за град Варна

Варненския залив от птичи поглед

Област Варна е формирана от 12 по-малки общини, като общия брой на жителите в цялата област наброява около 490 хиляди. Населението единствено в Варненска община наброява над 350 хиляди души и представлява около 70% от жителите в целия Варненски регион.

Варна е по големина трети в България град, като заема земна площ в размер на 205 квадратни километра. Благоприятното разположение на селището по черноморското северно крайбрежие, както и благоприятните природни ресурси и природен потенциал, го правят един от най-знаменитите и посещавани курортни възли в цяла Европа и е най-значителния в региона на Черно Море. Едновременно с всичко това Варна е разположен на кръстопът на пътя между Западна Европа и Средна Азия.

В следствие на благоприятните условия на природата и климата са налице добри предпоставки за подем на индустрията, туризма, комуникациите и търговията в региона. Град Варна е перфектно място за инвеститорите, които желаят да установят своята дейност на Балканския полуостров.

Определящи за доброто развитие на Варна в продължение на столетия са съществуващата инфраструктура и географското разположени. Изключитено добре устроения воден и карго транспорт предопределят облика на морския град като възлова точка на връзката между Запада и Изтока. Три основни транспортни фактора обуславят инфраструктурното устройство на града: Международното летище, пристанище Варна и добре устроената телекомуникационната мрежа.

Икономиката на Варна е сред най-силно развитите в страната. Безработицата тук е най-ниска – около 2-3 на сто. Характерна за икономиката на града е морската индустрия. Това обуславя и силно развитата търговия на Варна, тъй като града се пада като възлова точка, свързващ Изтока с Запада. Морската индустрия реализира около 15% от приходите в общината. Има няколко предприятия за корабостроене и кораборемонт, както и фирми за поддръжка на морски пътища и оборудване. Големите предприятия в цяла варна реализират годишна продукция от около 3 млрд. лева. Своята дейност развиват и много малки и средни предприятия, аптеки, заведения. Има много счетоводни къщи в Варна, както и счетоводители на свободна практика, които съставят финансовите отчети главно на по-малките предприятия.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори