Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Велико Търново

Счетоводна кантора БулМар Велико Търново съществува от далечната 1998г., тогава под името "Счетоводна кантора Алърков". Офисът предлага всички услуги на консултантската група Крестън БулМар. Доставя цялостен финансов и счетоводен мениджмънт. Търновският ни екип има дългогодишен опит и висока квалификация.

Контактни данни

счетоводна къща Велико Търново
  • за контакт:Иван Алърков
  • телефон:(062) 649 993
  • адрес:Велико Търново, ул. ”Ален Мак” 13
 

Обща информация за Велико Търново

Изглед към историческия връх и крепостта Царевец в ТърновоВелико Търново – столица на II Българско царство, се разполага в централна северна България, в подножието на красивата Стара планина. Той е разпръснат по три хълма – Трапезица, Света Гора и Царевец. През Велико Търново живописно преминава и река Янтра.

Названието на града произтича от славянската дума за трънлив, „трънев” . Градът е бил столица на II Българско царство до 17 Юли 1393 г. когато Търновското царство пада по Османско робство. След Освобождението, Търново е временна столица на България. През 1879 г. в града, е приета Търновската конституция, действаща чак до 1947 г. и е избран за глава на Княжество България младият княз Батенберг.

В наши дни икономическото развитие на града се дължи изцяло на туризма. Велико Търново е основна туристическа дестинация не само за български, но и на много чуждестранни туристи.

Богата история на града, изразяваща се не само в множеството архитектурни паметници, но и развиващите се планински туризъм и балнеоложки курорти правят Велико Търново толкова търсена туристическа дестинация.

Несъмнено най-известна и най-посещавана е крепостта Царевец. Реставирана напълно през 1981 г, тя предлага на посетителите на града докосване до културата и бита на болярите през II Българско царство.

Намиращата се в близост църква „Св. Четиредесет мъченици” е паметник на кулурата, където е разположен гроба на цар Калоян и известната Омуртагова колона.

Търговската и занаятчийската улица във Велико Търново, Самоводската чаршия, е важен музеен обект. Тя се състои от реставрирани възрожденски къщи и магазинчета. Улицата води началото си от Къщата с маймунката, възрожденска къща построена от Кольо Фичето през 1898 г.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори