Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Враца

Счетоводна кантора Kreston BulMar Враца предоставя загриженост, отговорност и индивидуален подход към клиента. Основните ни услуги са:

  • счетоводно обслужване - както фирмено, така и на физически лица
  • пейрол и ТРЗ - обработка на заплати за вашето предприятие
  • регистрация и преобразуване - вписвания на фирми в Търговския регистър и всички видове преобразувания
  • дистанционно обслужване - онлайн обработване и подаване на документи със специализиран софтуер

Контактни данни

счетоводна къща Враца
  • за контакт:Валя Дадова
  • телефон:(092) 660 387
  • адрес:Враца, бул. Г.С.Раковски № 41 ,ет 2 офис 6
 

Обща информация за град Враца

паметника на Хр. Ботев във ВрацаВраца е административен и стопански център на община Враца и област Враца. Градът се намира в Северозападна България, на 112км. от столицата, на 40км. на югоизток от Монтана и на 14кв. на северозапад от Мездра. Градът е разположен в подножието на Врачанската планина.  Представлява отправна точка за пещера Леденика и ждрелото Вратцата. Враца е заобиколена от красиви планински върхове, скали и растителност. От юг – Врачанската планина, на север – Милин камък и на изток – Веслец. По данни от 2011г., населението на Враца е наброявало 60 692 души.

Античност

Наличието на живот по врачанските земи датира отпреди 6000 г. пр. Хр. Съответно древните му жители са били главно земеделци и скотовъдци. На по-късен етап от историята на града се появяват и първите грънчари, които са оставили керамични останки с особени надписи, смятани за едни от най-старите в Европа. Местните започват и да добиват медна руда.

Смята се, че от периода на заселването на трибалите на територията на града, които водели битки с одрисите, Филип Втори и Александър Македонски, датира най-голямото тракийско съкровище – Рогозенското съкровище, открито през 1985г. Има предположения, че собственикът на сто-шейсет и петте сребърни съда e бил именно местен трибалски владетел, тъй като по някои от тях са гравирани имена на различни тракийски владетели, съответно и на златарите, които са ги изработили. Така наречените „ Фиали „ имат най-голям брой в съкровището – 108 или два пъти повече от целия брой на фиалите в европейските музеи.

Културно-исторически забележителности

Несъмнено това са включените в Стоте национални туристически обекта Регионален исторически музей, вр. Околчица и Леденика. Освен тях, Враца предлага и Музеят на файтоните, Етнографско-възрожденският комплекс „Свети Софроний Врачански“, редица туристически домове, пренасящи атмосферата на Възраждането. Кулата на Мешчиите, смятана за един от символите на града, Куртпашовата кула; красиви храмове и манастири, както и Ески джамия.

Бизнес във Враца

Търговско-промишлената палата, Индустриалната стопанска камара, Евро-инфо-центърът и др. са част от функциониращите бизнес институции в града.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори