Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Добрич

Крестън БулМар – Добрич предлага на своите съществуващи и бъдещи клиенти високо квалифицирано и актуално счетоводно обслужване. Ние държим на интересите, сигурността и спокойствието на нашите клиенти и точно заради това се стараем да прилагаме уникален подход към всеки.

Предимствата на Крестън БулМар–Добрич – съвременните методи на работа, задълбоченото познаване на бизнес практиките, придържането към най-новите икономически промени и законодателство и усвоените нови работни принципи, са това което прави тази счетоводна къща една от най-успешните в града.

Счетоводна къща Крестън БулМар е основана 1996 г. като счетоводна къща Демс, а през 2013 г. става част от общността на Крестън Булмар. Служителите ни са млади и интелигентни хора, дългогодишни професионалисти в областта си.

Контактни данни

счетоводна къща Добрич
  • за контакт:Емилия Георгиева
  • телефон:(058) 60 35 82
  • адрес:Добрич, ул. Цар Симеон №52, хв.Б, ет.1, ап.1
 

Обща информация за град Добрич

Изглед от Добрич Община Добрич е разположена в област Добричка, която се състои от цели осем по-малки общини: Добричка, Добрич-град, Шабла, Балчик, Тервел, Каварна, Крушари и Генерал Тошево. Общината се намира в хълмистата част Дунавската равнина, непосредствено върху Добруджанското плато.

Двойственият характер на Добрич е определен от съвременните му географски и природни – градът е център на общината, а в същото време се явява като седалище и на Общинската Добричка Администрация, в която се намират общо около 67 населени селища. Неговата роля като икономически, обслужващ и административен център на областта са предопределящи за неговите силни връзки и влияние с другите населени места. Този вид връзки са най-здрави по границите на предишната селищна система и последователно свеждат до границите на предишния окръг.

Определени от група социални, технически и икономически фактори са регионалните връзки на Добрич. В съвременните социални и икономически обстоятелства тези връзки са възприели нов характер, който също така е определен и от принципа на самоуправата на общините. В такъв смисъл е нужно да се разглеждат като социални и икономически необходими и обосновани.

Град Добрич е вторият икономически център по големина в източната част на Дунавската равнина. Границите на Добрич са в обсег на площ от близо 110 000 дка, а урбанизацията е с висока степен в района на областта.

Добрият релеф, местоположение и благоприятни почвени условия, определят отрасловата доминация в икономиката на Добрич. Най-силните предприятия са в областта на леката промишленост (хранително-вкусова, текстилна, преработка). Добиват се предимно зърнени култури, плодове, зеленчуци, месо, мляко, яйца, със които се произвеждат хляб, млечни продукти, колбаси, вино и други.

В града също така има много средни и малки фирми, които нямат собствен счетоводен отдел, както големите предприятие, и се обслужват главно от счетоводните къщи в Добрич. Все пак в града се активизира търговията, строят се молове, отварят повече заведения и ресторанти, което на свой ред предполага повече работа за счетоводните кантори.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори