Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Кърджали

Счетоводната ни кантора в Кърджали е сред най-големите и реномирани за региона. Радва се на голям брой клиенти и отлична репутация. Специализирана е в счетоводното обслужване на малки и средни фирми. Управител на офиса в Кърджали е г-н Сами Емин, самият той с огромен опит в практическото счетоводство на фирми от много сектори.

Контактни данни

счетоводна къща Кърджали
  • за контакт:Сами Емин
  • телефон:(0361) 613 81
  • адрес:Кърджали, бул. "България" №103
 

Обща информация за Кърджали

Останките от крепостта Перперикон край КърджалиГрад Кърджали се намира в Южна България. Определян е като център на промишлеността, икономиката, културата и търговията в Източните Родопи. За това допринасят язовирите Кърджали и ВЕЦ Кърджали, както и разкритите през 2007г. хипермаркети на Техномаркет, Технополис, , Европа, а впоследствие на Билла и на Лидъл, които осигуряват пазар и работни места.

Наскоро беше организирана кръгла маса на тема „Анализ на икономическото развитие на община Кърджали за периода 2005-2010” между Община Кърджали и „Бефт”ООД. Анализът беше изготвен по проект “Ефективно взаимодействие между заинтересованите страни в Община Кърджали за формиране, изпълнение и мониторинг на общински политики” като стойността на проекта е 293 566 лева. Анализът цели да идентифицира проблемите и възможностите за развитие по отношение на трайното подобрение на икономическия статус на общината.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори