Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Перник

Офисът на Крестън БулМар в Перник е наследник на счетоводна кантора "Алексиев". Основател на кантората е Пламен Алексиев, сегашен кмет на град Радомир. Управител в момента е Дочка Алексиева, съпруга на Пламен Алексиев, също счетоводител с дългогодишен опит.

Контактни данни

счетоводна къща Перник
  • за контакт:Дочка Алексиева
  • телефон:(076) 604 431
  • адрес:Перник, ул. ”Отец Паисий” 2
 

Обща информация за град Перник

Перник

Перник е 10-ият по големина град в страната и втори за северозападна България (след София), с население от 80 100 жителите (по данни от края на 2011-та год.). Общински и областен център. Отдалечен е едва на 30 км от столицата, което го прави добър избор за живеене на хора, които искат да се възползват от по-развития трудов пазар на столицата и същевременно от по-спокойния живот в малкия град.

Поради местоположението си, Перник е важен транспортен център. Разполага с удобни железопътни връзки до София, Благоевград, Кюстендил и Кулата. Перник дава на страната ни най-големият обем по добив на въглища, заради което разговорно го наричат "миньорски град".


В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори