Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Плевен

Счетоводна и консултантска компания Крестън БулМар все още няма представителство в град Плевен, но предстои да открие такова в най-скоро време. В тази връзка търсим партньори (наложени счетоводни кантори или консултантски фирми) за съвместна работа. В случай че сте заинтересовани, може да се свържете с нас през Контактните ни данни.

 

Плевен - северозападен икономически център

Изглед от центъра на град ПлевенПлевен бе обявен за северозападен икономически център и това не е никак случайно. Безбройните родни и чуждестранни инвестиции превърнаха тази част от България в значителна бизнес дестинация.

Благодарение на развитие дейности в области като строителство, търговия, счетоводство, туризъм и прочие градът бива забелязан и от днес нататък големи имена се интересуват от вложения именно в този северозападен район.

Сред най-известните инвестиции се отличават свързаните с производство на сандвич панели, амбалажни стъкла, насаждения на лозови масиви и други. Освен фабрики и заводи плевенчани се гордеят с присъствието на сериозни търговски вериги сред, които Била, Технополис и популярни мол носещ името „Макси център”.

Всички тези неща са допълнени от десетки добри заведения, хотели, счетоводни къщи, адвокатски кантори, клиники и други. Така гражданите могат да бъдат сигурни за това, че най-сетне са интегрирани към Европа и могат да очакват още високи резултати за напред.

Трудно е да говорим за минусите на Плевен защото хубавите неща изобилстват, а лошите са забравени и едва ли ще се появят отново. Този град носи духа на новаторството и като това проличава по приемстването на инвеститорите и предоставянето на шанс за тяхното развитие именно в тази географска ширина на родината.

Ние не обичаме да правим прогнози какво ще се случи в бъдеще, но едно е сигурно и то е, че с последните новости като бизнес центъра Генимекс, популярния хипермаркет Кауфланд, уникалния Lidl и много други градът ще стане още по-желан от българи и чужденци, които да вникнат в историята на държава ни.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори