Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Разград

Кантора ни в Разград е подчертан лидер в счетоводното обслужване за града и региона. Превъзхождаме конкурентите по обем на клиентската маса, по обхват на услугите и по брой на персонала.

Контактни данни

счетоводна къща Разград
  • за контакт:Кремена Петрова
  • телефон:(084) 62 93 12
  • адрес:Разград, ул. Вардар N.13

Повече информация и контактни данни ще намерите на страницата Счетоводна къща Разград.

 

Обща информация за Разград

Античният римски град Абритус в покрайнините на РазградГрад Разград е разположен в североизточна Дунавска равнина по долината на река Бели Лом, в централната част на областта Лудогорие.

Разград е наследник на старият римски град Абритус, който пък се е образувал на мястото на неизвестно тракийско село. Руините на римския град все още могат да се видят в покрайнините на Разград. Върху разрушените останки на византийския град по-късно възниква българското средновековно селище Хръзград (Хрисград).

През 1388 г. градът пада под властта на турците. От 1573 г. Разград се превръща във вакъфско селище и се развива като занаятчийски център. Тук дори са били отглеждани копринени буби.

В началото градът се развива като характерен ориенталски град, но постепенно със заселването на много българи от съседните села етническия му облик се променя. Първото класно училище в града е открито 1860 г. Там е учителствала Станка Николица Спасо-Еленина – първата поетеса на България.

Автентичната 'Момина чешма', строена от венециански майстор през XVII-ти векВ Разград се намират много места за отдих и почивка като най-посещавани са младежкият и градски парк и местността Пчелина. Множеството язовири в областта предлагат възможност за отдих и на заклетите рибари.

В границите на областта и общината се разполагат и множество туристически обекти – Свещарската гробница, намираща се в археологичният комплекс Сборяново, Етнографския музей на с. Побит камък, останките на древния римски град Абритус. Тези туристически обекти дават възможност областта да се развива в областта на туризма.

През последните години Разград отново се възражда като един от центровете на фармацевтичната промишленост в страната.

Голямо оживление в града се чувства и след възраждането на футболен клуб Лудогорец, който само две години след реорганизацията и новите спонсори спечели шампионска титла и трайно се наложи като лидер в българското първенство. Всеки домакински мач на отбора се посещава от 4-5000 разградчани.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори