Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Русе

Към настоящия момент, офисът на Крестън БулМар в Русе е временно закрит. Повече информация по въпроса ще намерите на страницата Счетоводна кантора Русе

 

Обща информация за град Русе

Сградата на Съдебната палата в РусеРусенци с основание се гордея със своята културна история и развитие през годините. Днес града се радва на голям интерес не само от наши съграждани, ами и от чужденци. Врати отвориха много заведения, магазини, книжарници и други.

За просперитета на бизнеса ви може да намерите и подходяща счетоводна кантора в град Русе, която да поеме най-важната част от търговията ви. Вече не е нужно да наемате счетоводител от столицата или да пропътувате дългия разстояние в търсене на счетоводители защото градът привлече и тези ценни за обществото кадри.

Красивия град в България по поречието на река Дунав ще остане тръпка за мнозина както с чистотата си, така и с дружелюбното си население. Русенци са отворени хора, знаят как да правят бизнес и искат максималното от живота. Дали ще го постигнат или не остава да проверим в годините но така поставени нещата вървят добре и спокойно.

В „Малката Виена” както често наричат Русе вие може да почивате, да се отдадете на романтичен туризъм, да спортувате и не на последно място да развивате търговия. Последното може да направите като прегледате актуалните счетоводни услуги и се абонирате за тях на съответните цени.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори