Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Силистра

Крестън БулМар Силистра предлага комплексно счетоводно и финансово обслужване. Кантората се ръководи от г-н Пиер Петров. БулМар Силистра предлага и специализирани услуги като оптимизиране на счетоводството, данъчни и финансови консултации, съобразени със спецификата на дейността на клиента.

Контактни данни

счетоводна къща Силистра
  • за контакт:Пиер Петров
  • телефон:(086) 821 486
  • адрес:Силистра, ул. Москва №8, офис №4

Повече информация ще намерите на страницата Счетоводна кантора Силистра.

 

Обща информация за Силистра

Силистра от птичи погледСилистра е един от значителните по големина пристанищни градове по река Дунав. Градът е локализиран в Южна Добруджа.  Силистра води началото си 5000 г. преди новата ера. Основан е от траките. На по-късен етап градът е завладян от римляните, които основават Дуросторум.

Градът е родното място на римският пълководец Флавий Аеций. Той единствен успял да спре един от най-големите врагове на Римската империя – Атила.  След разпадането на Римската империя, Византия успешно успява да поднови градът и го прекръства на Доростол.

По времето на българското покръстване от цар Борис I, градът е основен религиозен център на страната под  името Дръстър.

Силистра е богата на антични забележителности . Тук се намират безброй останки от римско време. Една от най-интересните находки в Европа се намира именно тук – късноантична гробница със стенописи датиращи от 4 век.  Следите от великото минало са подредени в постоянна експозиция в центъра в архитектурно-архитектурния комплекс „Дуросторум – Дръстът – Силистра”.  Там се намира и базиликата на Дамян - първият български патриарх.

Меджиди Табия – турската крепост от 1847г. се намира на един хълмовете в близост до Силистра. Самата крепост е известна заради единствените по рода си подземни тунели достигащи до ключови места на града.

Силистра също така е дом и на уникална фауна. Резерват Сребърна, намиращ се на 17 км от града е един от най-важните резервати.  Всяко година в резерватът летуват големи ята от пеликани.

В миналото в Силистра са функционирали голям брой предприятия, но с началото на XXI век всичко се променя. В момента основния поминък на населението е туризмът, който се увеличава с всяка изминала година. Точно поради тази причина счетоводните къщи в региона се занимават основно със счетоводството на туристически комплекси, ресторанти, хотели и т.н.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори