Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Сливен

Счетоводна кантора Крестън БулМар Сливен предоставя на клиентите си модерно и професионално счетоводно обслужване. Кантората работи в областите на данъчното законодателство, ТРЗ и ЛС, съобразено с актуалните промени в нормативната уредба. Кантората се ръководи от Васил Байнашев, който залага на лоялност и дискретност в отношенията с клиентите.

Контактни данни

счетоводна къща Сливен
  • за контакт:Васил Байнашев
  • телефон:(044) 581 681
  • адрес:Сливен, ул. Славянска №3
 

Обща информация за град Сливен

Сградата на детския дом в Сливен

Сливен, известен още като „ Градът на 100-те войводи”, е разположен в Югоизточна България, близо до Ямбол и Нова Загора. Реките Асеновска, р. Селишка и р. Новоселска пресичат града като по поречието на р. Асеновска е изграден язовир “Асеновец”, основен негов водоизточник.

Сливен е известен със скалния масив „ Сините камъни” , природен парк, както и с редица исторически, археологически, архитектурни и културни паметници, между които Сливенски седми конен полк, паметникът на Хаджи Димитър, Старият бряст, Градският часовник, фабриката на Добри Желязков. Роден град на Добри Чинтулов, Сливен е известен като Град на Духовността с регистрирани над 475 паметника на културата.

От икономическа гледна точка Сливен насочва усилията си към стабилизиране във финансово отношение. Община Сливен, чрез оперативна програма на ЕС за регионално развитие, Интегриран план за градско възстановяване и развитие, е на път да подобри качеството на живот на жителите си, да повиши привлекателността на града за посетители и инвеститори, да развие местния бизнес.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори