Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар София

Офисът на Kreston BulMar в София предлага широк спектър консултантски услуги към бизнеса. Наред със счетоводното обслужване, ние влагаме всички усилия и във финансовия одит, правното обслужване, пейрол и ТРЗ, бизнес оценки, данъчни консултации и корпоративни финанси. Готови сме да предоставим всякаква допълнителна информация след като ни потърсите:

Контактни данни

счетоводна къща София
  • за контакт:Радко Миланов - директор маркетинг и продажби
  • телефони:0878 650 000; (02) 8 12 06 (вътр. 135)
  • адрес:1309 София, ул. Нишка 172
 

Обществени услуги в град София

Изглед от София

Столицата на България – София предлага развитие на различен тип социални услуги в почти всяка сфера на бизнеса. Като за един голям град с прилично икономическо развитие, съвсем закономерно има интерес към всички услуги, като юридическа помощ, счетоводство, медицина, предлагане на стоки и прочие.

Състоянието на някой основни типове услуги в обобщен вид:

  • Магазини и хипермаркети – те са особено важни за столичното развитие и добрата новина е, че днес можем да ги открием във всеки един квартал.
  • Юридически услуги – адвокати, нотариуси, счетоводни кантори и други. Те намират широко приложение за бизнеса и обществото в днешни дни.
  • Болници и поликлиники – една неизменна част от всеки голям град. Здравеопазването е важно за народа и днес в София можем да открием изключително добри лечебни заведения както държавни, така и частни.
  • Битови услуги – строители, бояджии, хамали, фирми за почистване и др.
  • Авто услуги – продажба на авточасти, авто борси, сервизи и други.

Следейки търсенето обаче забелязваме все по-голям интерес към счетоводни къщи в София, адвокатски кантори, вериги магазини, частни медицински центрове и другите описани в материала. Има и много други услуги, които са от голяма важност за столицата. Това са охранителните дейности, транспортните услуги и редица други, които допринасят за добрия облик на големия град.


Повече информация за централния ни офис ще намерите в сайта Счетоводна кантора София

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори