Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Стара Загора

За момента счетоводна кантора Крестън БулМар няма офис в Стара Загора, но планира в скоро време да разкрие такова, и в тази връзка търси партньор. Повече информация по въпроса ще намерите на страницата Счетоводна къща Стара Загора

 

Обща бизнес информация за Стара Загора

Стара ЗагораСтара Загора е красив град намиращ се в Южна България. В икономически и бизнес аспект градът започва постепенно да бележи растеж през последните години. Можем да твърдим, че днес Стара Загора е достоен европейски град, в който наши и чуждестранни компании развиват бизнеса си.

Заралии използват различни видове услуги като в града могат да бъдат срещнати много магазини, заведения, счетоводни къщи, медицински и стоматологични кабинети, банки и прочие учреждения. Икономическите показатели на Стара Загора се сред най-добрите в цяла България, както показват сведенията от 2004-2005 година.

Работа в града има и то благодарение най-вече на енергийния комплекс „Марица Изток”. Естествено след влизането на чужди инвеститори и собственици на търговски вериги търсенето на работна ръка скочи с още няколко процента, което е една наистина радостна новина за гражданите.

Бизнесът в град Стара Загора идва от десетките квалитетни магазини, които работят на пълна пара в услуга на заралии. Вие може да откриете хипермаркети Лидл, Кауфланд, Била и други както дори и градски мол носещ името „Park Mall – Стара Загора”. През 2010 пък в града се появи един наистина впечатляващ търговски център „Galleria Stara Zagora”, който откри и нови петстотин работни места.

Услугите като счетоводство, борси на едро, медицина и така нататък нарастнаха още повече като всичко това обуславя икономическия растеж в този красив български град.

Разбира се не трябва да обръщаме гръб и на всички други бизнес отрасли като агро развитието например, което също печели добри позиции и се радва на висок интерес.

В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори