Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Крестън БулМар Хасково

Счетоводната ни къща в Хасково е с 10-годишна история, работеща в началото под името ВИП-конто. В офиса работят предимно млади и високо квалифицирани служители. Стремим се да влагаме лично отношение към всеки наш клиент, без значение на обема на бизнеса и сложността на казусите.

Контактни данни

счетоводна къща Хасково
  • за контакт:Мари Пандулева
  • телефон:(084) 62 93 12
  • адрес:Хасково, ул. ...
 

Хасково – бизнес и икономика

ХасковоГрад Хасково се намира в централна – Южна България. По последни данни населението на Хасково е 76 400 души, а градът се нарежда на дванадесето място по големина в страната.

От икономическа гледна точка града започва да израства спрямо други години като все повече нови търговски обекти се настаняват трайно на територията му. Бизнесът идва главно от веригите магазини, търговски центрове и пазари. Движението на хасковската икономика се дължи основно на внесени стоки от съседна Турция и промишлеността. Тряба обаче да се отбележи, че през всичките тези години града претърпя различни промени както добри, така и лоши такива. Днес можем да говорим за конкуренция на пазара, макар повечето продукти да идват отвън.

Като минус може да се отбележи все още голямата безработица но въпреки нея, в града може да се намерят почти всякакви важни услуги. В помощ на търговците се предлагат счетоводни услуги, юристи и икономисти. Доста важни хора стартираха бизнеса си именно на това място, като отвориха счетоводни къщи, медицински кабинети, юридически кантори и други подобни.

За обикновеното население има няколко изключително интересни заведения, в които могат да похапнат сито и да послушат музика.

Освен от икономическа и бизнес гледна точка Хасково е град, който примамва и със своята развита култура. В града вие може да посетите Драматично-кукленият театър „ Иван Димов”, шест музея и дори „Клуб на дейците на културата”. Разбира се има и други забележителности от културно естество, които не трябва да бъдат пренебрегвани.

Други интересни обекти за посещение са паметниците на Капитан Петко Войвода, Хасковските възрожденци и паметника на Незнайния войн. Други културни забележителности са монументът „Света Богородица” и Александровската гробница.

Социалните и бизнес услугите са на прилично ниво и към актуалната дата в Хасково може да откриете добри счетоводители, финансисти, адвокати, лекари, стоматолози и тъй нататък.


В следните градове Kreston BulMar към момента няма представителство, но предстои в скоро време да разработва такова. В случай че сте в счетоводния и консултантски бизнес и търсите партньорство с водеща фирма в браншна, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите.

Русе

Нашите офиси в страната

Партньори