Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводно обслужване от Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

За Нас

Счетоводна къща Крестън БулМарKreston е една от най-големите одиторски и консултантски компании в света, с над 750 офиси в над 100 държави, в които работят над 25 000 служители.

BulMar е създаден през 1996 год. и е една от най-големите счетоводни и одиторски компании в България.

Крестън БулМар е емблемата, под която двете консултантски компании партнират на българския пазар.

Мисията на Kreston BulMar е да осигурява множество интегрирани консултантски услуги на световно ниво, отговарящи на всички професионални стандарти и стандарти за качество.

Нашите водещи цели

  • Професионализъм. Ние сме опитен екип, който на много високо професионално ниво обслужва стотици клиенти от различни индустрии, като се стремим максимално ефективно да удовлетворим потребностите на всеки от тях. Осигуряваме актуална информация, предлагаме практични съвети и участваме активно в осъществяването им. Служителите ни имат най-доброто системно обучение. Компетентността им се контролира с 12 изпита годишно.
  • Отговорност. Нашият екип е изключително отговорен за качеството на своята работа и се стреми към недопускане на грешки по своя вина.
  • Изгода. Заплащането към нас е значително по-малко от инвестициите които правите в работни места, техника, софтуер, обучения и т.н.
  • Гъвкавост. Ние предлагаме изключителна гъвкавост и бързина в своята работа и за разлика от служители на трудов договор реагираме по всяко време на денонощието.
  • Информираност. Убедени сме, че ежемесечните ни финансови доклади и препоръки ще подпомогнат вземането на най-правилните управленски решения от Ваша страна.
 

Наши проекти

Счетоводство

Фактура

счетоводна програма

семинари

Нашите офиси в страната

Партньори